A fűtőmű kéménye nemzeti színekkel megvilágítva.
Budapest, 2015. március 15. A Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. Észak-budai Fűtőművének 203 méter magasa kéménye nemzeti színekkel megvilágítva 2016. március 14-én este.
forrás: MTI
kép: Mohai Balázs
A húst felkockázzuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, 1 cm vastagságú, 3 cm hosszú hasábokra daraboljuk.
A húst a zsíron saját levében kb. 20 percig dinszteljük.
Ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket a borsó kivételével és további 15 percig dinszteljük, zsírjára sütjük. 1 liter vízzel felöntjük, a sóval, vegetával, őrölt borssal ízesítjük és 30 perc alatt félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a felaprított petrezselyemzöldet és további 20 perc alatt puhára főzzük. Szükség esetén adunk hozzá pici vizet, nehogy odaégjen.
„Ilyen szempontból remekül passzol a Rocky-hasonlat. A padlón voltam, ráébredtem, hogy ez így tovább nem mehet, keményebben dolgoztam, és visszaküzdöttem magam, miközben az év végére legyőzhetetlenné váltam. A csapattársam, Lewis számára is” – nyilatkozta a Sport Bildnek. „Mindegy, mi volt előtte, én azért nyertem, mert erős voltam, és nem azért, mert mások gyengék.”
„2014-ben erős voltam az időmérőkön, a versenyeken viszont nem mindig tudtam a maximumot nyújtani. 2015-ben a versenyeken lettem erősebb, de az év első felében a legtöbb időmérőn alul maradtam. Emiatt a rajtoknál általában máris én voltam hátrébb. És onnan már szinte lehetetlen nyerni. Mexikótól viszont minden összeállt. És most már azt is tudom, hogyan kell csinálni. Azt persze nem tudom, ebből mennyit tudok áthozni erre az évre” – magyarázta a német.
„Képes vagyok legyőzni Lewist, de egy teljes szezonon keresztül ez még nem sikerült” – ismeri el. Tervei szerint 2016 meghozza a fordulatot.
„Nagyon izgatottan várom, hogyan kezdődik a szezon. Ha Nico elöl lesz, Lewisnak újra nagyon nehéz lesz. Érdekes lesz látni, idén melyikük nyer” – tekintett előre a háromszoros világbajnok osztrák.
E-mail Newsletter
Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with our website!