Jobbik Sportkabinet: "A végén még azt is tilos lesz skandálni, hogy hajrá, magyarok?"

A Jobbik Sportkabinete mélységesen felháborítónak és a tisztességes szurkolók újabb megalázásának tarja a Budapest Honvéd FC közleményét, mely a szurkolókat nyilas söpredéknek titulálja. "Leszögezzük: az értelmetlen és vandál pusztítást mi is elítéljük, annak megfékezését, a tettesek megbüntetését, illetve a további garázdaságok megelőzését szükségesnek tartjuk. 





Ugyanakkor elítéljük a klub és annak tulajdonosa, George F. Hemingway (eredeti nevén: Szabó György) cionista, a véleménynyilvánítás szabadságát ismét sárba tipró kijelentését is. 

Ne nevezzék nyilasnak és rasszistának azokat, akik hazájukat meg kívánják védeni a külföldi, akár izraeli felvásárlóktól is! - írja közleményében a nemzeti párt sportkabinete.

A Budapest Honvéd FC cionista érdekeknek megfelelni kívánó közleménye tökéletesen beleillik abba a sorozatba, mely az utóbbi hónapokban a sportot kedvelő magyar embereket sújtja. 
 
Ez a FIFA zárt kapus magyar-román vb-selejtezőt előíró határozatával kezdődött, mely döntést nem a hazánkban vendégeskedő izraeli válogatott, hanem három, a sporttól fényévekre álló zsidó szervezet nyomására hozták meg, ráadásul úgy, hogy az eljárást fél évvel a mérkőzés után indították. 
 
A sor a szolnoki kosárlabda-szurkolók megaláztatásával folytatódott, ahol – sajtóhírek szerint – az izraeli vendégcsapat biztonsági emberének utasítására tiltották ki egy magyar csapat mérkőzéséről a magyar zászlókat. Most pedig a Magyarország felvásárlását deklaráló izraeli államfőnek szóló, egyébként Petőfi Sándor által írt idézet miatt állítják pellengérre a szurkolókat.
 
E sorozatnak megálljt kell parancsolni! 
 
A Jobbik tiltakozik a szurkolói társadalom egészének folyamatos megbélyegzése, megaláztatása ellen.
 
"Mi akkor is a sportot szerető magyar emberek mellett fogunk lándzsát törni, ha e folyamat végén még azt tilos lesz skandálni, hogy 'hajrá, magyarok!'” - zárul a Jobbik Sportkabinetének írása.
 
Jobbik Sportkabinet