Zöldborsós csirkemájragu

Hozzávalók / 4 adag

- 60 dkg csirkemáj
- 30 dkg zöldborsó
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma (nagy)
- 2 közepes db paradicsom (friss)
- 2 ek napraforgó olaj
- só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint (frissen darált)

Elkészítés

  1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a csirkemájat és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük az apróra vágott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot és lefedve 10 percig pároljuk.
  4. A zöldborsót (én fagyasztottat használtam) is rázúdítjuk és készre főzzük.
  5. Tálalhatjuk párolt rizzsel vagy burgonyapürével is.
  6. Köret nélkül "fehérjenapon" a diétázóknak.
forrás: nosalty.hu