Tojásos-sajtos toast

Hozzávalók:

Toastkenyér Szelet kenyerenként

- Egy tojás
- Vaj
- Olvadós sajt
- Só

Elkészítése:

A kenyér közepét kiszúrtam egy pogácsaszaggatóval.

A serpenyőben vajat hevítettem.

Beletettem a kenyeret, kicsit megpirítottam, beleütöttem a lyukba a tojást, és megsóztam.

Pár perc sütés után sütőlapáttal alányúltam és megfordítottam, és ezt a felét is megsóztam.

Ha valaki lágyabban szereti, hamarabb fordítsa meg, de ilyenkor fürgének kell lenni, mert a tojás kifolyik!
Cserében feltunkolhatjuk a sárgáját, mikor elvágjuk a kenyeret.

További néhány perc után megpakoltam a tetejét sajttal, és fedővel leborítva ráolvasztottam azt.

Hárommal dugig laktam.

forrás: http://blogkocsma.blog.hu