A Lada is bemutatta idei festését

A monzai szezonnyitó közeledtével egyre több autó külsejéről hull le a lepel: ezúttal az idén James Thompsonnal és Aleksei Dudukalóval felálló LADA Sport Lukoil alakulaton volt a sor, hogy leleplezze idei festését.


A csapat már tesztelte az új kocsit Magny-Cours-ban, de a Lada Granta festésére még csak most derült fény. Az istálló kettőt fog indítani belőlük a sorozatban a már említett kétszeres brit túraautó-bajnok James Thompsonnal, valamint a főszponzor Lukoilhoz és magához a gyárhoz hasonlóan orosz nemzetiségű Aleksei Dudukalóval a volánnál, illetve egyes versenyeken elképzelhető, hogy harmadik autó is rajthoz áll majd.

Artyom Fedosov, az AVTOVAZ eladásokért és marketingért felelős részlegének alelnöke így nyilatkozik az fiawtcc.com oldalon: „A motorsport nagyon fontos az AVTOVAZ számára. Örülünk, hogy a WTCC része lehetünk a világ egyik legnagyobb hírnevű autómárkájával. A versenyzés egy hatékony marketingeszköz, és reméljük, hogy a túraautó-világbajnokságon való részvételünk segíteni fog a LADA márka reklámozásában.”

forrás: P1Race.hu