A Ferrarihoz szerződik a Red Bull két fő embere?!

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint Christian Horner nemrég Maranellóban járt, ahol egy titkos megbeszélésen vett részt, az ő és Adrian Newey a Ferrarihoz szerződéséről. 


A megbízható és elismert Motorsport-Total.com arról ír, hogy a Red Bull Racing csapatfőnöke a közelmúltban Maranellóban járt a Ferrarinál, ahol egy titkos találkozón, megbeszélésen vett részt. 

A német lap szerint Horner decemberben a Ferrari személyzeti főnökével, Mario Mairanóval találkozott és egyeztetett az esetleges váltásról, mely egyben a főtervező, Adrian Newey érkezését is jelentheti.


A találkozón valószínűleg a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo is részt vett, aki régóta a csapatánál akarja tudni a világhíres főtervezőt.

Horner és Newey jó barátok, és elmondásuk szerint remekül tudnak együtt dolgozni. A két szakember jelenlegi szerződése 2014 év végéig érvényes az osztrák istállónál, azonban egy kontraktus sem felbonthatatlan - különösen, ha a Ferrari hívja az embert.

Horner érkezése Stefano Domenicali csapatfőnök leváltását is jelenthetné, aki eddig maximális bizalmat élvezett Maranellóban. 

Eddig sem a Red Bull, sem a Ferrari nem reagált a hírre, de minden bizonnyal az osztrákok és az olaszok is tagadni fogják a leírtakat.

forrás: sport365.hu