Hozzávalók:
- 1 tasak Knorr Sajtszósz alap
- 75 dkg burgonya
- 1 pohár 12%-os tejföl
- 150-175 g
20 dkg Debreceni kolbász
- 10 dkg reszelt sajt
- 50 ml víz
Elkészítés:
- A meghámozott krumplit, és a kolbászt vágjuk nagyon vékony 2-3 mm-es szeletekre.
- Keverjük simára a tejfölt a langyos vízzel, adjuk hozzá a Knorr Sajtszósz alap tasak tartalmát, majd jól keverjük össze.
- Ezek után adjuk hozzá a krumplit, és a kolbászt, keverjük jól át, majd tegyük az egészet egy hőálló tálba, a tetejét simítsuk el.
- Szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük 200 fokra előmelegített sütőben 45 percig alufóliával lefedve, további 15 percig pedig fólia nélkül.
Még több tippet itt találhattok: http://www.jolkifoztem.hu/recept/kolbaszos-sajtos-tepsis-burgonya
forrás: http://www.jolkifoztem.hu/
kép: http://www.jolkifoztem.hu/recept/kolbaszos-sajtos-tepsis-burgonya