Tepsis rakott burgonya

Hozzávalók:

- 1 tasak Knorr Sajtszósz alap
- 75 dkg burgonya
- 1 pohár 12%-os tejföl
- 150-175 g 20 dkg Debreceni kolbász
- 10 dkg reszelt sajt
- 50 ml víz


Elkészítés:

- A meghámozott krumplit, és a kolbászt vágjuk nagyon vékony 2-3 mm-es szeletekre.

- Keverjük simára a tejfölt a langyos vízzel, adjuk hozzá a Knorr Sajtszósz alap tasak tartalmát, majd jól keverjük össze.

- Ezek után adjuk hozzá a krumplit, és a kolbászt, keverjük jól át, majd tegyük az egészet egy hőálló tálba, a tetejét simítsuk el.

- Szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük 200 fokra előmelegített sütőben 45 percig alufóliával lefedve, további 15 percig pedig fólia nélkül.

Még több tippet itt találhattok: http://www.jolkifoztem.hu/recept/kolbaszos-sajtos-tepsis-burgonya

forrás: http://www.jolkifoztem.hu/
kép: http://www.jolkifoztem.hu/recept/kolbaszos-sajtos-tepsis-burgonya