Rossi: Csendben meg kell kicsit húzódnom

A gyári Yamaha versenyzői túl vannak idei első közös média fellépésükön, amelyre az indonéziai Jakartában került sor. 


Lorenzo és Rossi csapatuk egyik meghatározó szponzorának új logóját mutatták be a nagyérdemű előtt.

A Yamaha Motor Indonézia (Semakin di Depan) új logóját prezentálta Rossi és Lorenzo az indonéz sajtó előtt, majd egy reklámforgatás helyszíne felé vették az irányt, ahol ugyanezen cégnek készítenek majd reklámot a két MotoGP sztár részvételével.

Valentino Rossi: „Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezt az új logót viselhetem és ismét a Yamaha család tagja lehetek. Már alig várom, hogy ismét felülhessek az M1-esre. Úgy hiszem, hogy a Yamaha gyári csapata idén nagyon erős lesz Jorgeval és velem, azonban nekem csendben meg kell kicsit húzódnom, és megérteni, hogy jelen pillanatban pontosan milyen szinten is állok. Az utolsó versenyemet 2010-ben, Malajziában nyertem, szóval a célom az, hogy mihamarabb visszatérjek a dobogóra és megpróbáljak győzni.”



Jorge Lorenzo: „Nagyon tetszik a Semakin Di Depan új logója, mivel igen különleges és még jobb, mint az előző volt. Rettentően szeretek Indonéziába jönni mivel itt az időjárás mindig fantasztikus, és kellemesen meleg van. Az emberek nagyon kedvesek, ami külön nyugtatóan hat az emberre. A 2013-as szezont illetően már most igen pozitív érzéseim vannak, főleg Valentino érkezése miatt, hiszen így egy nagyon erős csapatunk van. Tisztában vagyok vele, hogy ő egy igen tehetséges versenyző. Két hét múlva lesz lehetőségünk kipróbálni az új motort, amellyel véleményem szerint nagy esélyünk van a világbajnoki cím megnyerésére. Természetesen azonban, mint mindig, ez ezúttal is igen nehéz feladat lesz, hiszen a MotoGP a legnehezebb kategória. A lehetőségeinket pontosan ismerjük, így tudjuk azt is, hogy a favoritok között vagyunk.”

forrás: P1Race.hu