Schumacher: Nagyon szerencsétlennek érzem most magam

A Mercedes AMG Petronas német világbajnok versenyzőjét is zavarja az a pechsorozat, ami őt üldözi 2012-ben.


Michael Schumacher egy technikai probléma miatt volt kénytelen kiállni a versenyből.


Természetesen a versenyt megelőzően teljesen más volt az elképzelésem erről a versenyről. Komolyan gondoltam azt, hogy megnyerem a Monacói Nagydíjat, és úgy éreztem, erre lehet is esélyem. Az autó remekül ment szombaton, de a Spanyolországban beszedett büntetés nem volt a segítségemre, így nyilvánvaló, hogy hátrányból kellett megkezdenem a versenyt.”


„Igen, a rajt… A rajt lehetett volna sokkal simább is ennél, de mindannyian tudjuk, hogy mindez Monacóban különösen kockázatos a falak közelsége miatt. Reális célnak tartottam azt, hogy felálljak a dobogóra, de a rajt után már nem gondolhattam erre.”


„Sajnos a végén még a pontszerzés is elúszott, miután gondok voltak az üzemanyag-ellátással Szóval nagyon szerencsétlennek érzem magam emiatt. Bízom benne, hogy ennek most vége és a folytatásban a szerencse mellém áll majd. Kandadában ismét jók lehetnek az esélyeink, és mindenképpen javítani szeretnék. Most magam mögött hagyom ezt a futamot és csak a csapatomra koncentrálok. Ez egy ilyen hétvége…”


Forrás: f1-live.hu