Ki látott már ilyet? - Égnek állt a Toyota

A hátsó ajtaján egyensúlyozva, orral az ég felé állt meg egy Toyota Yaris a 66-os főút 5-ös kilométerénél, Pécs közelében. 
A Komló felé tartó autó azután vette fel a szokatlan helyzetet, hogy egy balra ívelő kanyar után nekiment az út bal oldalán lévő betonfalnak. Az ütközés olyan szerencsétlenül sikerült, hogy a kocsi megpördült, majd az útra merőlegesen felfelé állt meg.

Az autóban ketten utaztak; egyikük az első hírek szerint az összeroncsolódott karosszériába szorult. Ám mire a mentők megérkeztek, már mindketten kikászálódtak a roncsból, és zúzódásokkal kerültek a pécsi Honvédkórházba. A balesetben alaposan összetört a Yaris is, a kár az első becslések szerint eléri az egymillió forintot. A műszaki mentéshez a pécsi tűzoltók vonultak a helyszínre, ők áramtalanították a Toyotát.

Egyelőre nem tudni, a kisautó miért ütközött a beton támfalnak, a nyomozás miatt a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a komlói rendőrkapitányság vizsgálja – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.
forrás: BLIKK.hu