Itt a magyar bundamaffia térképe - rajz, nevekkel!

Ügyészségi bizonyíték! Főnökök, vezetők, beosztottak, végrehajtók , alá, fölérendeltségi viszonyok. További NB1-es játékosok nevei, akikről még eddig nem hallottunk! Döbbenet!

A rangado.hu tovább folytatja a magyar labdarúgást behálózó csalássorozat, de nevezzük nevén, bunda, fogadási maffia térképének felderítését. Teszi mindezt ügyészségről származó dokumentumok alapján - állításuk szerint. Most a jelenleg Dubaiban tartózkodó egyik koronatanú Horváth Gábor által kézzel rajzolt és aláírt papírt mutatnak be, ahol az egykori játékos vallomásában felrajzolta a magyar szál általa ismert elkövetőit, mindazokat, akikről ő úgy tudta benne vannak a buliban.

A RAJZOT A NEVEKKEL ITT ÉRHETED EL!

Döbbenetes, de a felsoroltak közt a magyar labdarúgás meghatározó alakjainak olvasható a neve, számos olyan futballista szerepel rajta, akik jelenleg is aktív NB1-es játéksok. Kapusok, edzők, akiket a szurkolók csapatuk emblematikus figurájaként tiszteltek, de pl. szerepel rajta az MTK feltehetőleg teljes junior csapata!

A rangado.hu legutóbbi írásában azt állítja, az egy éve, 2012 március elején öngyilkosságot elkövető egykori REAC klubigazgató Kutasi Róbert azért vetett véget életének, mert Horváth Gábor rá is vallott.

forrás: rangado.hu