WWE: CM Punk jól van, és a Rockra koncentrál!

CM Punk megúszta sérülés nélkül a tegnapi balesetét. A pankrátor egy elrontott mozdulat következtében a fejére esett, de már másnap újra ringbe lépett. 


Tegnap beszámoltunk róla, hogy CM Punk a Raw springfieldi house show-ján egy kisebb balesetet szenvedett. A WWE egyik legismertebb pankrátorán a Miz hajtott végre egy stalling suplexet, de az ”Awesome One” elvesztette az egyensúlyát, így Punk a fejére esett. Az elrontott mozdulat után Punk azonnal kigurult a ringből és a jelentések szerint nagyon rossz állapotban volt, igaz kisebb ápolás után folytatni tudta a mérkőzését.

A képen tökéletesen látszik az, hogy Ryback könnyedén megcsinálta a stalling suplexet Antonio Cesarón. Érdemes összehasonlítani a US bajnok és Punk testének a helyzetét. A beszámolók szerint CM Punk nagyon dühös volt a háttérben, de nem hibáztatta a Mizt. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a ”Hangtalanok Hangja” súlyos sérülést is szenvedhetett volna. Szerencsére megúszta az esetet.
A F4WOnline.com jelentése szerint a WWE felettesei az elrontott mozdulat után nagyon megijedtek, hiszen Punk a szervezet egyik legismertebb szupersztárja, nem mellesleg komoly szerepet szánnak neki a WrestleManiára. A lényeg, hogy Punk jól van és a hétfő esti Raw adásában ismét szembenézhet a Rockkal.


forrás: sport365.hu