A második tesztnap is rendben zajlott a Hondánál

Kedden tovább folytatta a tesztelést a JAS Motorsport a Motorland Aragonon, s a második nap során a két pilóta, Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro összesen 885 kilométert tettek meg minden probléma nélkül.


Aragónban tegnap is hűvös és szeles idő fogadta a túraautó-világbajnokság mezőnyében induló JAS Motorsport alakulatát, de a csapat közleménye szerint ismét száraz körülmények között körözhettek. Gabriele Tarquini tovább folytatta a 2013-as autó tesztelését, amely során 74 kört tett meg, míg csapattársa, Tiago Monteiro különböző motorhangolási és konfigurációs beállításokat próbálgatott, összesen 93 körön keresztül.

Ez pedig azt jelentette, hogy a két Honda Civic együtt összesen 885 kilométert tett meg – s ami az alakulat számára még fontosabb: mindezt mindenféle probléma nélkül!

Az istálló ráadásul nem csak a megbízhatósággal lehet elégedett a gyakorlás mai zárónapja előtt, hanem elmondásuk szerint az elért időeredmény is meglehetősen pozitívnak mondható. 

A JAS egyben azt is elárulta, hogy az előrelépésekkel és a gyűjtött adatokkal is elégedett, vagyis egyelőre úgy tűnik, hogy a Hondánál minden rendben halad nagyságrendileg másfél hónappal a 2013-as WTCC-szezon kezdete előtt.

forrás: P1Race.hu