Viszlát Európa, viszlát Gabi!

Véget ért a WTCC 2012-es évadának európai szezonja, mellyel együtt véget ért Wéber Gábor bemutatkozó éve is, a Túraautó-világbajnokságban. Nézzük mit is láthattunk Zengőéktől idén, ha egyáltalán láthattunk valamit...



Több tízezer ember a Hungaroringen, Michelisz győzelem, Wéber pontszerzések. Érezni is lehet idén, hogy a túaautó-világbajnokság igen népszerű lett hazánkban, annak ellenére is, hogy a Chevroletek fölénye továbbra is elképesztő.


Zengőék valóban mindent kihoznak abból, ami van nekik, Michelisz esélyes a Yokohama trófeára, Norbi egyedül akkor nem szerzett pontot, amikor kiesett, Gabi pedig az általában elrontott időmérő után remekel a futamokon, melynek következményeképpen több pontot is tudott szerezni, és a szezonzáró portugál versenyen már az időmérőn is remekül ment, ekkor azonban nem állt mellé a szerencse. Azt pedig, hogy mellé állna-e Európán kívül, az már nem derülhet ki, hiszen Wéber Gábor számára véget ért a szezon, így a Zengő Motorsport a hátramaradt öt futamon már csak Michelisz Nobert teljesítményében bízhat.


Forrás: sport365.hu