Letartóztatták a Detroit sztárját

Letartóztatták a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Detroit Lions egyik legjobb védőjét, Nick Fairley-t. A remek képességű, de balhés játékost gyorshajtás miatt vették őrizetbe. Fairley-nek az elmúlt két hónapban ez volt a második előállítása.

Az NFL játékosok képtelenek nyugodtan pihenni. Múlt hét vasárnap a Detroit Lions egyik legtehetségesebb védőjét, Nick Fairley-t tartóztatták le gyorshajtás miatt. A huszonnégy esztendős defensive tackle vasárnap 100 mph-val haladt Cadillac Escalade-vel. A fiatal játékos elsőre nem állt meg a rendőrség jelzésére, majd egy kisebb üldözés után sikerült megállítani a Lions védőjét.


A játékos vérében alkoholt találtak, arról azonban nem szól a fáma, hogy mennyivel lépte át a megengedett szintet. A rendőrség tájékoztatása szerint Fairley-t hajnali 1 órakor vették őrizetbe és délelőtt 9 órakor 1.750 dolláros óvadék fejében szabadon engedték. Érdekesség, hogy Fairley-t április 3-án marihuána birtoklása miatt már egyszer őrizetbe vették, így a mostani eset súlyosbító körülmény lehet.


Fairley-t hatalmas tehetségnek tartják, nem véletlenül, ugyanis 2011-ben az Auburn Egyetem csapatával bajnoki címet nyert, nem mellesleg a döntő legjobb védőjének választották meg. A 2010-es szezonban, pedig a egyetemi bajnokság legjobb védője volt. A 2011-es drafton a Detroit az első kör 13. helyén választotta ki. Első szezonjában egy lábsérülés miatt csak 10 mérkőzésen jutott szóhoz.


Forrás: sport365.hu