Ketrecharc: Bruce Willist is meghívták a budapesti gálára

A június 16-án Budapesten, az Európa Hajón megrendezésre kerülő nemzetközi MMA gálán sztárvendégek és közel 300 néző előtt 12 mindenre elszánt harcos méri össze erejét.


A nagyszabású, vacsorával és szépségversennyel egybekötött Tüske Cage Fight Club nemzetközi gálán részt vesz természetesen több híresség is: Laky Zsuzsi, Növényi Norbert, Lévai László, Halász Gábor profi bokszoló, valamint Leyrer Richárd, az olimpiai bizottság alelnöke biztosan ott lesz, emellett a szervezők Kovács Kokó Istvánt is meginvitálták a látványos és exkluzív programra.


Az eseményre óriási készülődés folyik, hiszen a Magyar MM-szövetség eljuttatta meghívását a Die Hard 5. című filmjét épp Budapesten forgató Bruce Willis és a Mid Atlantic Films vezetője, Adam Goodman számára is.


Ezen a különleges estén kempo világbajnokok, utcai harcosok, K–3 bajnokok és MMA bajnokok mutatják majd meg, milyen veszélyes fegyver az emberi test! 


Az összecsapások során a ketrecbe lép Zathureczky Ősmagyar Zsolt–Adrian Stoiti, Szombat Patrik–Rajmund Csomor, Töreki László–Daniel Alexandru, Foltin Ottó–Breb Sergiu, Kertész László–Scorhod Nicolae is. A gála főmérkőzése pedig az Utcai Harc Abszolút Bajnok, MMA világbajnok Felföldi Hegylakó Szabolcs és az ez idáig magyar kihívó által veretlen Profi MMA Fighter Pavel Pokatilov összecsapása lesz!


Forrás: NSO.hu