Körmöczy reméli, hogy Dabas marad az első!

Ott folytatta a Dabas a tavaszt, ahol az őszt abbahagyta. Igaz ugyan, hogy egy vereséget már elszenvedtek idén, de a többi meccsüket megnyerték.

Előző hétvégén a Jánoshida otthonában arattak fölényes, 4-0-s diadalt. A mérkőzésen triplázó Körmöczy Szebasztiánnal beszélgetett Csapó László a jövőbeli terveiről, góljairól és együtteséről.

Már több, mint egy éve a Dabas játékosa vagy. A tavalyi vagy az idei Alföld-csoport az erősebb?

Körmöczy Szebasztián: Igen, már egy éve, hogy eligazoltam az akkor NB II-es Kaposvölgye VSC-től az FC Dabasba. Egyáltalán nem bántam meg a klubváltást, hiszen tökéletes körülmények között és remek csapatban készülhetek hétről hétre. Szerintem nagyon nehéz összehasonlítani a tavalyi és az idei bajnokságot, de úgy vélem, hogy közel azonos a színvonal. Mint minden évben, idén is 3-4 kiemelkedő együttes küzd a bajnoki címért.

Húsz forduló alatt mindössze egyszer kaptatok ki, miben rejlik a csapat ereje?

Körmöczy Szebasztián: Szerintem a sikeresség a jó csapategységen alapszik, és rendkívül jó közösség alakult ki. A mesternek sikerült az idősebb és a fiatalabb játékosok közötti összhangot megtalálnia, emellett pedig egyénileg is jó játékosok alkotják a csapatot.

Hétvégi program:
HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FC
-
FC DABAS
2012.ápr.15.
Hódmezővásárhely
Vasárnap, 16:30

Teljes cikket a harmadikvonal.hu oldalán olvashatjátok el.