Vonalkóddal álcázták a kecskeméti Mercedest

Egy álcázott A-osztályról készített videót tett közzé a Mercedes-Benz. A film egy játékra hívja fel a figyelmet, de az autó is jól látszik rajta.
Forrás: Mercedes-Benz

A film egy játékra hívja fel a figyelmet, amelyet iPhone-os vagy androidos telefontulajdonosok játszhatnak majd februártól. Mindössze annyit kell tenni, hogy egy februártól elérhető alkalmazást le kell tölteni az Apple App Store-ból vagy az Android Marketről, aztán a telefonnal le kell fényképezni négy olyan vonalkódot, amelyet álcázott prototípusok viselnek. Kecskemét környékiek előnyben! A kódot nem muszáj élőben lefényképezni az utcán, lehet nyomatatott vagy internetes újságokban lehozott fotókat is használni. A verseny győztesét elviszi a Mercedes az új A-osztály svájci világpremierjére, a március eleji Genfi Autószalonra.


A kompakt Mercedesről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Kecskeméten fog készülni, műszaki alapjai, így a motorkínálata (109-től 204 lóerőig) és a padlólemeze a tavaly bemutatott B-osztályból már ismert. Szakítanak a szendvicspadlós koncepcióval, ami az A-osztály első két generációját híressé tette, emiatt laposabb, sportosabb lesz a harmadik generáció formája, így igazi ellenfele lesz az A3-as Audinak és az 1-es BMW-nek.

Forrás: Mercedes-Benz
 forrás:[origo]