Stohl könyv a piacon ...

Már a boltokban van Szalai Vivien Stohl Andrásról szóló könyve, melynek címe: Stohl – Őszintén. Az életrajzi ihletésű kötet már a megjelenése előtt is népszerű volt, ugyanis felborzolta a kedélyeket a celebvilágban.

Hajdú Péter kijelentette, nem haragszik Stohlra, azonban szerinte a színész súlyos üldözési mániában szenved. Sebestyén Balázs pedig úgy nyilatkozott több ízben is, hogy nem érti, hogy Buci miért okol másokat az általa elkövetett hibákért.
Sebestyén Balázst az RTL Klub programigazgatója, Kolos Péter kérte fel a Való Világ 5. szériájának műsorvezetőjének, így Balázs nem is érti Buci rágalmait. Úgy véli, noha a színésznek most van a leginkább szüksége a pénzre, könyvét mégsem hazugságokkal kellene megtűzdelnie.
Nemcsak a fent említett műsorvezetők kaptak hideget meleget a könyv lapjain, hanem Havas Henrik, Bochkor Gábor és Bakáts Tibor is említésre kerül.
Szalai Vivien műve egy Stohl Andrással készített interjúsorozat ihletése útján íródott, és garantáltan hiteles, ugyanis a színésszel készített beszélgetések rögzítésre kerültek, így a kérdéses pontok tisztázására adott esetben könnyen adódik lehetőség.
Stohl András könyve nem egyfajta bosszú azokon, akik a balesetet követően róla alkotott véleményüket különféle fórumokon közölték, csupán egy kétségbeesett, önmaga létét értelmező férfi őszinte megnyilatkozása, melyben a nagyközönség előtt vállalja fel cselekedeteinek következményeit.

-aszerk.: A kis Sthol Buzi Geci másokat okol az általa többször elkövetett hibákért? Mi a pék faszát képzel ez az alkoholista, narkós geci magáról!?.. Jó példával akar járni a fiatalság előtt? Akkor nem kellene sorozatosan ugyanazokat a hibákat elkövetni!...