Magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos weboldal elköszönt

A hónap végén anyagi okok miatt megszűnik a www.vlv.hu honlap, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos weboldala - ezt maga a szerkesztőség jelentette be csütörtökön az olvasóknak írt nyílt levélben.
 
A honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) jelenlegi elnöke kezdeményezésére jött létre, s a 2007-es melbourne-i világbajnokság óta folyamatosan követte a legnépszerűbb magyar sportolók közé tartozó férfi vízilabdázók tevékenységét. Itt jelentek meg elsőként a csapattal és a játékosokkal kapcsolatos legfontosabb információk, s a szerkesztőség munkatársai a helyszínről tudósították a válogatott szinte valamennyi szereplését az elmúlt hat évben. A vlv.hu nagy népszerűségre tett szert a sportág rajongóinak körében, facebookos oldalát csaknem húszezren követik figyelemmel, s a szerkesztőség a magyar férfi vízilabdasportról szóló tájékoztatás első számú hírforrásává vált a hazai és mind gyakrabban a külföldi médiában is - áll a nyílt levélben.
 
A most bejelentettek szerint a vlv működése anyagilag ellehetetlenült, miután az MVLSZ kezdeményezte az együttműködési megállapodás megszüntetését. A szerkesztőség - elköszönve az olvasóktól - bejelentette, hogy a bajnoki véghajrá küzdelmeit még tudósítja, majd május 31-én bezár.

forrás: MTI