Ma tartják a 7. Testébresztő Aerobik Napot

A funkcionális eszközös órák kerülnek előtérbe a 7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon, amely ma tizenhárom színpadon pontosan hetven órával várja a sportolni vágyókat a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.  


Az órák szakmai színvonaláért és vezetéséért több mint nyolcvan edző felel. A nagyszínpadon órát tart például Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Kis Gábor és Béres Alexandra. A klasszikus aerobiktól kezdve a divatos dance irányzatokon át a kevésbé dinamikus, ám annál hasznosabb gerinctornákig széles a választék.
 
A korábbi évekhez képest hangsúlyosabb szerep jut a funkcionális eszközös óráknak, hiszen az órarendben szereplő órák csaknem 60 százaléka valamilyen fitneszeszköz igénybevételével zajlik. Ezek nagy része könnyen beépíthető akár az otthoni edzéstervbe is.
 
A testmozgás mellett a helyes táplálkozás is központi szerepet kap. A sportprogramokkal párhuzamosan egész nap ingyenes szaktanácsadásokkal, termékkóstolókkal és egészségügyi szűrésekkel várják az esemény látogatóit.
 
Az órák beosztásáról, a részletes programról hasznos információkat találnak az érdeklődők az esemény honlapján (www.aerobiknap.hu).
forrás: MTI