Hülkenberget hidegen hagyja a Ferrari

Nem tulajdonított komoly jelentőséget a Ferrariról szóló pletykáknak a Sauber istálló újonnan szerződtetett versenyzője, Nico Hülkenberg. 



A német versenyző a Force India csapatától érkezett a hinwili gárdához az idei évre, noha korábban állítólag tárgyalásokat folytatott a Ferrarival is, ahol az esetlegesen távozó Felipe Massa helyét vette volna át. Miután a brazillal végül szerződést hosszabbított a patinás istálló, Hülkenberg a Sauberhez került, mely már évek óta az olasz gyártó motorjait használja a Forma-1-ben.

F1-es berkekben éppen ezért sokan úgy tartják, Hülkenberg a lehető legjobb helyzetben van ahhoz, hogy adott esetben jövőre már a Scuderia színeiben folytassa.

A 25 esztendős versenyző azonban nem tulajdonított komoly jelentőséget az ezzel kapcsolatos szóbeszédeknek.

„Egyáltalán nem foglalkoztat ez a dolog. Nem beszélek a szerződésem részleteiről, meg egyébként is, még egy versenyt sem teljesítettem a Sauberrel” – mondta Hülkenberg a Motorsport-Total.com című német internetes szaklapnak nyilatkozva.


„Természetesen tudok ezekről a spekulációkról, és ez egyfajta elismerés is, de teljesen hidegen hagynak. Teljes mértékben a következő szezonra összpontosítok, kezdve a melbourne-i idénynyitóval.”

forrás: hírado.hu