Átcsábította Hajóst a TV2 az RTL Klubtól

Újabb fricskát adott a TV2 legnagyobb konkurensének, az RTL Klubnak. A második számú kereskedelmi televízió ugyanis megszerezte a a piacvezető csatorna egyik arcát, Hajós Andrást (44), aki évekig a Heti hetes című show-műsor meghatározó tagja volt.

Nemrég Friderikusz Sándor (54) is csatlakozott a TV2-höz, sőt korábban Erdélyi Mónika (40) is itt kötött ki, akárcsak Nagy Alekosz (35), akinek az esete persze annyiban más, hogy ő szerződést szegett átigazolásával.

 Hajóst – aki tíz év után tér vissza a TV2-höz – műsorvezetőnek akarta a csatorna szerződtetni a hamarosan induló Az ének iskolája című produkcióba, ő azonban nemet mondott erre (végül Friderikusz vállalta a feladatot), és inkább tanára lesz a műsornak. Hajós úgy érzi, hosszú idő után most kerül olyan szerepbe, amely igazán fekszik neki.

 Az áprilisban startoló énekes műsorban 8–14 év közötti gyerekek állnak majd a színpadon, és egy négyfős tanári kar értékeli a teljesítményüket. Ezek egyike lesz Hajós András, a többiek kilétéről azonban egyelőre nem tudni semmit, mert a csatorna még nem kötötte meg a szerződéseket a kiszemeltekkel. A műsor „tanárai" kis létszámú osztályokat kapnak majd, így nem csak véleményezniük kell a hallottakat, tapasztalataikat és tudásukat is át kell adniuk.

Teljes cikk itt!
forrás: BLIKK.hu