WWE: Alberto Del Rio megalázta Big Showt, Mark Henry pusztított

A Florida államban található Jacksonvilleben rendezték meg a péntek esti SmackDown 703. adását, amelyben Alberto Del Rio megalázta Big Showt. 


Egy Elimination Chamber promo után összefoglalták Alberto Del Rio és Big Show hétfői összetűzését. Megérkezett a Jacksonville-i arénába Show, aki pár pillanattal később már a ringben volt. A Nehézsúlyú világbajnok kihívója elmondta, hogy ami itt folyik az teljes mértékben elfogadhatatlan. Show kijelentette, hogy ő megérti azt, hogy a szurkolók nem kedvelik őt, de azt nem tudja elfogadni, hogy annak idején rákényszerítették egy Last Man Standing mérkőzésre.

A véleménye szerint nem volt elég ideje felkészülni arra a találkozóra és ez csakis azért történhetett meg vele, mert nem elég népszerű. Felidézte a hétfői szállodai incidensét, amikor Del Rio megtámadta őt. Kijelentette, hogy a világbajnokot hatalmas üdvrivalgás fogadja, de közben ő egy bűnöző. Show arról is beszélt, hogy ő elintézte Del Riót és Ricardo Rodriguez-t, erre a rajongók kijelentik, hogy ő egy rossz ember. Show elmagyarázta, hogy ő csak azért volt egy szállodában, mert egy üzleti ügye volt, emiatt gyávának nevezték.
A ”Világ Legnagyobb Sportolója” kijelentette, hogy ő hétfőn aláírta a mérkőzésükről szóló szerződést, így az Elimination Chamberön a világbajnoki cím visszakerül oda, ahová tartozik, azaz hozzá. Show arról is beszélt, hogy Del Rio nem lesz ott az adáson, mert felfüggesztették őt. A korábbi bajnok kijelentette, hogy ez az egész dolog Booker T hibája, aki féltékeny rá. A GM nem sokáig tűrte Big Show gyalázkodását. Elmondta, hogy mindent megkapott Show, amit csak kért, de a Royal Rumble esélyét is elszúrta.

Show kijelentette, hogy az igazgató bárminek hívhatja őt, csak az érdekli, hogy ki adta meg az ő hotelcímét Del Riónak. A kihívó szerint Booker T volt az, aki azzal védekezett, hogy mindenki ugyanolyan elbánásban részesül. A GM arról is beszélt, hogy Show egy feltűnő jelenség, így bárki megadhatta Del Riónak ezt az információt. A szegmens végén Booker T bejelentette, hogy Show az adásban összecsap Kane-el.



Cody Rhodes némi meglepetésre legyőzte Kofi Kingstont, aki az Interkontinentális bajnoki cím elvesztése óta pocsék formában van. A Team Hell No (Daniel Bryan, Kane) tagjainak a vitáját foglalták össze. Bryan a Raw-on, míg Kane a Main Eventen akadályozta meg a társát abban, hogy megnyerje a mérkőzését. Az öltözőben Kane megparancsolta Bryannek, hogy ne avatkozzon bele a mai összecsapásába.
Brock Lesnar pusztításainak az összefoglalója után Bruno Sammartino Hall of Fame videóját láthattuk. A Great Khali legyőzte Titus O’Neilt, majd megjelent Mark Henry, aki előbb a vesztest támadta meg, majd pedig a győztessel is végzett. Henry a pusztítás után elmondta, hogy a Hall of Pain újra megnyílt. A visszatérő pankrátor elmondta, hogy minden kérdésre válaszolt, majd megmutatta, hogy hogyan verte meg Rey Mysteriót és Sin Carát. Szerinte ez az egész pusztítás Booker T hibája, ugyanis az Elimination Chamber mérkőzés kapcsán elfelejtette őt. 



Henry kihívta Booker T-t, akitől magyarázatot várt. A szegmens végén a GM kijelentette, hogy ha Henry legyőzi az adásban Randy Ortont, akkor beteszi őt a mérkőzésbe. Big Show két vállra fektette Kane-t, de az óriás nem sokáig örülhetett a győzelmének, ugyanis a nagykivetítőn megjelent Del Rio, aki elmondta, hogy egy kicsit megváltoztatták Show buszát. Mint kiderült a mexikói pankrátor leszedette a buszról a kerekeket, majd a világbajnok leöntötte festékkel a kihívót.

Jack Swagger a “Patriot Act” ankle lockkal feladásra kényszerítette Justin Gabrielt. Tensai diszkvalifikációval nyerte meg a Drew McIntyre elleni mérkőzését. A pankrátort a 3MB többi tagja támadta meg. A gondban lévő Tensainak Brodus Clay segített.  A US bajnok, Antonio Cesaro legyőzte Sin Carát, majd a háttérben összeverekedett a Mizzel. Randy Orton elmondta, hogy nem fél Henry-től, majd egy WrestleMania és egy Raw összefoglaló után következhetett az adás főmérkőzése. Henry megverte Ortont, így bekerült az Elimination Chamber mérkőzésbe!


forrás: sport365.hu