NBI: Népligetben az FTC-ETO

A tegnap megjelent hírrel ellentétben, miszerint Dabason lesz az FTC-ETO, mégis a népligeti Elek Gyula Arénában rendezzük meg a bajnoki rangadót. 


Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a tegnap megjelent FTC Rail Cargo Hungaria-Győri ETO KC női bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban - a hivatalos oldal kivételével - pontatlanságok jelentek meg!

Az FTC Kézilabdasport Kft vezetése a szurkolói kérések és a beérkezett információk hatására úgy döntött, hogy a 2013. március 6-án megrendezése kerülő mérkőzést az Elek Gyula Arénába játsszák a csapatok!
A klubvezetés leszögezi, hogy az elmúlt időszakban mindig a szurkolóink érdekei voltak a legfontosabbak a számunkra! A dabasi mérkőzés rendezésénél a szakmai érvek mellett a dabasi OBO Aréna magasabb nézőszám lehetősége, nagyobb befogadó-képessége vezérelt minket.

Nem szerettük volna, ha bárki lemarad erről a rangadóról. A Népligetben viszont a biztonsági előírások betartásával valóban csak 400 belépőt tudunk értékesíteni szurkolóinknak - a bérleteseknek és a vendégcsapat szurkolói számára biztosított helyeken felül!

2012/2013 NBI 20. forduló2013. március 6. 18:00
Helyszín: Budapest, Népliget, Elek Gyula Aréna
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri ETO KC

forrás: fradi.hu