Márquezt nem érdekli Pacquiao!

Juan Manuel Márquez egy interjújában kijelentette, hogy nem érdekli a Manny Pacquiao elleni ötödik mérkőzés és ezt már az előző találkozó előtt eldöntötte.


Szinte borítékolható volt az, hogy Juan Manuel Márquez és Manny Pacquiao idén szeptemberben ötödik alkalommal is összecsap egymással. Nos, a mexikói bokszoló lehűtötte a kedélyeket, ugyanis az egyik interjújában közölte, hogy nem érdekli az újabb összecsapás, pedig a filippínó szupersztár promótere, Bob Arum még abba is belement volna, hogy a latina-amerikai országban rendezzék meg a háborút:

„Úgy gondolom, hogy számomra nincsen értelme. Megkérdeztem több embert és barátot körülöttem és ők azt mondták nekem, hogy nincs értelme az ötödik harcnak. A negyedik találkozó előtt, kijelentettem, hogy bármi is lesz a mérkőzés végeredménye, nem lesz ötödik.” – mondta a fightnews.com-nak a legendás mexikói ökölvívó, aki arról is beszélt, hogy a négy mérkőzés alatt bebizonyította magának, hogy ő jobb mint Pacquiao.
Egyes hírek szerint Arum hamarosan leül tárgyalni Márquezzel és megpróbálja meggyőzni arról a bokszolót, hogy vállalja el az ötödik összecsapást is. A Top Rank vezérének ehhez minden bizonnyal Pacquiao meccspénzéből kell majd lecsípnie, míg Márquez garantált ”fizetését” minimum 10 millió dollárral kell majd megtoldania.


forrás: sport365.hu