Ibrahimovic: Pontosan Beckhamre volt szükségünk

Zlatan Ibrahimovic, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain csatára komoly erősítésnek tartja David Beckham érkezését, Leonardo – a PSG sportigazgatója – pedig hozzátette, a harminchét éves középpályás azért igazolt Párizsba, hogy címeket nyerjen. 


Ibrahimovic szerint Beckham lehet az a játékos, akivel nagy eredményeket érhet el a PSG.


„Nagyon jó döntés volt Beckham szerződtetése, ugyanis a rutinján kívül rengeteg más olyan adottsága van, ami segíthet nekünk. Komoly erősítést jelent a pályán és azon kívül is. Ő egy győztes típus, és nekünk pontosan erre volt szükségünk" – mondta a svéd klasszis az RMC-nek.

Bemutatkozó sajtótájékoztatóján az angol is beszélt a svédről.

„Tudom, milyen a világ legnagyobb sztárjaival együtt focizni. Nem nagyon lehet más Ibrával, mint a Real Madridban Roberto Carlost arról győzködni, hogy ne ő, hanem én végezzem el a szabadrúgást" – mondta arra a kérdésre, tart-e attól, hogy konfliktusaik lesznek. 

A párizsi klub sportigazgatója, Leonardo is nagy reményeket fűz a korábban a Real Madridot és Manchester Unitedet is megjáró szabadrúgás-specialistához.

„Beckham egy példakép, aki már megízlelte a sikert. Nem látványosságnak érkezett hozzánk, hanem címeket nyerni. A PSG legnagyobb meglepetése lehet" – mondta Leonardo.

A Paris Saint-Germain jelenleg a francia bajnokság első helyén várja Beckham bemutatkozását: a párizsi csapat három ponttal vezet a Lyon előtt, azonban egy mérkőzéssel eddig többet játszott.

forrás: NSO.hu