A brit fenegyerek odaszúrt Klicskónak!

David Haye ismét megtalálta Vitalij Klicskót. A brit ökölvívó szerint az ukrán világbajnokot úgy irányítja a menedzsere, Bernd Boente, mint egy bábut. 


A korábbi nehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok, David Haye a szokásoknak megfelelően ismét Vitalij Klicskóról mondta el a véleményét. 

Mint ismert a harminckét esztendős brit ökölvívó már hónapok óta ”üldözi” az ukrán világbajnokot, aki egyelőre nem reagált Haye kijelentéseire, pedig a ”Hayemaker” már mondott egy-két érdekes dolgot. 

Nos, a Dereck Chisorát tavaly júliusban detronizáló Haye ezúttal Klicsko és a menedzsere kapcsolatáról mondta el a véleményét:

„Tudom, hogy Bernd Boente hatalmas befolyással bír Vitalij fölött. Ő Boente kicsi bábja, aki azt teszi, amit mond neki. Remélem, hogy végre a kezébe veszi a saját karrierjének az irányítását és maga hozza meg a döntéseit. Azzal harcol majd, akivel ő akar és nem azzal fog összecsapni, akit mondanak neki.” – nyilatkozta Haye a thesun.co.uk-nak.
Vajon az újabb hangzatos nyilatkozatra válaszolni fog Vitalij Klicsko, vagy ezzel a kijelentéssel sem fog törődni? Egy biztos Vitalij még mindig nem döntötte el azt, hogy folytatja-e a karrierjét, míg Haye csakis vele, valamint Vlagyimirrel akar bokszolni.


forrás: sport365.hu