WWE: Undertaker ma visszatérhet!

Minden bizonnyal a 2013-as esztendő legjobb Raw részét rendezik meg hétfőn, ugyanis a Rock mellett Undertaker is feltűnhet majd az adásban. 


A hétfő esti Raw adás 20. évfordulóját ünneplik majd meg a következő részben, így Vince McMahon egy gigantikus műsort szeretne összehozni. 

A WWE hivatalos oldalán megjelent egy hír, miszerint a Rock egy koncertet fog adni az adásban. Érdekesség, hogy az ”Emberek Bajnoka” az előző évben is énekelt egyszer a Raw-ban, akkor John Cenát és a pankrátor családját alázta meg. Most minden bizonnyal CM Punk kerül majd a célkeresztjébe.

 Nos, a Rocknál egy sokkal nagyobb név is szerepelni fog az adásban, ugyanis Undertaker visszatéréséről pletykálnak. Fontos megemlíteni, hogy a Raw 1025. részét Houstonban rendezik meg. Undertaker, vagy valódi nevén Mark William Calaway 1965. március 24-én a texasi városban látta meg a napvilágot.
A negyvenhét esztendős legenda utoljára az 1000. Raw adásban szerepelt, azóta keveset lehetett hallani felőle, igaz a felesége, Michelle McCool életet adott a negyedik gyermekének, Kaia Faith-nek. Érdekesség, hogy Undertaker a 2013-as évben szerepelni fog a WrestleManián, amely minden bizonnyal az utolsó mérkőzése lesz, ugyanis rengeteg sérüléssel bajlódik.


forrás: sport365.hu