WWE: A Rock megsérült, de Punkot akarja!

A WWE után a Rock is megerősítette, hogy kisebb belső vérzést szenvedett a Raw adásában. A pankrátort a Shield támadta meg és az egyik mozdulat rosszul sült el. 


A hétfő esti Raw adásában folytatódott CM Punk és a Rock viszálya. Az adás egyik szegmensében a Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns) megtámadta az ”Emberek Bajnokát”. Nos, az egyik mozdulat rosszul sikerült, emiatt a Rocknak belső vérzése lett. Az alapos vizsgálatok után kiderült, hogy a színész/pankrátornak nem súlyos a sérülése, így nyugodtan elvállalhatja a Punk elleni mérkőzést.

A negyven esztendős Rock a Twitterén közölte, hogy megsérült, de ez hozzátartozik a munkájához. Arról is írt, hogy a sérülése nem befolyásolja a Royal Rumble előfizetéses adásban megrendezésre kerülő összecsapását, vagyis nem mondja le a találkozót. Vasárnap a PPV adásban minden bizonnyal a 2013-as esztendő egyik legjobb mérkőzését rendezik majd meg és reméljük, hogy a Rockot nem hátráltatja a sérülése.
CM Punkkal kapcsolatos hír, hogy a menedzsere, Paul Heyman egy érdekes Twitter üzentet írt. A véleménye szerint a jelenlegi WWE bajnoki öv sok kívánnivalót hagy maga után, de Punk számára ez jelent mindent. Érdekesség, hogy a szervezet történelmének egyik legjobb pankrátora, Stone Cold Steve Austin is egyetértett Heymannel abban, hogy ez az öv nem a WWE-be való!


forrás: sport365.hu