TNA: Sting visszatért, Hulk Hogan megalázta a lányát

Csütörtök este rendezték meg az Impact Wrestling 443. részét, amelyben Sting visszatért, míg Hulk Hogan megalázta a lányát és Bully Rayt. 


Az elmúlt heti Impact Wrestling adás összefoglalójával vette kezdetét a 443. rész, majd megjelent a ringben Jeremy Borash, aki a 2012-es esztendő legjobb pankrátorának a díját adta át. A nyertes megnevezése előtt JB behívta az öt jelöltet: Bully Ray, James Storm, Austin Aries, Bobby Roode és Jeff Hardy. A győztes nevét még senki sem tudta, de Roode és Aries már elindult átvenni a díjat, mint kiderült nem ők nyertek, ugyanis a szurkolók szavazatai alapján Jeff Hardy lett a befutó. 

 A TNA Nehézsúlyú világbajnoka megköszönte a szurkolóknak a díjat, majd boldog újévet kívánt mindenkinek. Hardy kijelentette, hogy ez a díj sokat jelent a számára, nem mellesleg ezzel elismerték a 2012-es eredményeit. Roode szerint az hülyeség, hogy csak azért szavaztak az emberek Hardyra, mert ő a világbajnok. A korábbi bajnok elmondta, hogy ő sosem hallgatott a szurkolókra, ezen felül ő rekordot döntött az előző évben (egyhuzamban a leghosszabb ideig uralkodó világbajnok: 256 nap).
Aries is megjelent. Kijelentette, hogy ő tartotta magánál a legtovább az X Division bajnoki címet (298 nap), nem mellesleg legyőzte Roode-ot, így az a díj csakis az övé lehet. Hardy megelégelte a két pankrátor vitáját és kijelentette, hogy a 2013-as esztendő első előfizetéses adásán, a Genesisen (január 13.) Roode és Aries ellen fogja kockára tenni a bajnoki címét. Hardy átvette az év pankrátorának járó díjat, majd Aries hátba támadta őt. A szegmens végén mégis Hardy örülhetett.

James Storm szólalkozott össze a háttérben Christopher Danielsszel és Kazariannal. A rövid eszmecsere után a ”Cowboy” kihívta a csapat egyik tagját. Storm ellenfeléről saját maguk dönthettek. Úgy tűnt, hogy Daniels lesz a korábbi világbajnok ellenfele, de Kazarian hátba támadta Stormot, így vette kezdetét a találkozó. A remek mérkőzést Storm nyerte meg a Last Call Superkickkel. Az Aces & Eights egy taggal bővült, ugyanis Mr. Anderson belépett a csapatba. Devonék már alig várják, hogy meghallhassák a visszatérő Sting ajánlatát.

Egy Sting – Aces & Eights promó után megjelent a csapat egyik legkeményebb tagja, DOC. A pankrátor az ”Őrült Ikont” kereste, aki megígérte, hogy elintézi őt. DOC folyamatosan Stinget gyalázta, majd a tetőszerkezetről lesett egy baseballütő, amely Sting fegyvere. DOC rémülten üvöltözött és a legendát kereste, de ő nem jelent meg. A Christian York – Kid Kash mérkőzéssel kezdetét vette az X Division torna, amelynek győztese megküzdhet majd a divízió bajnokával, Rob Van Dammel. Az első találkozót York nyerte meg.

Hernandez megmérkőzött Joey Ryannel. A találkozót a ring mellől nézte végig Chavo Guerrero és Matt Morgan. Érdekesség, hogy az összecsapás előtt Morgan kijelentette, hogy a Genesisre meggyógyul a keze és akkor szétrúgja majd Hernandez nemesbbik felét. Mint kiderült Morgannek nincsen semmi baja, sőt könnyedén elintézte a csapatbajnokokat. Kurt Angle megkérte Wes Briscót és Eric Bischoffot, hogy a mérkőzése alatt maradjanak a háttérben, ugyanis a ketrec összecsapásába senki sem avatkozat bele. Angle egy újévi fogadalmat is tett. Kijelentette, hogy az Aces & Eights tagjairól leveszi a maszkot.




 Hulk Hogan és Bully Ray viszályának az összefoglalója után megjelent az Impact Wrestling igazgatója, aki először elnézést kért a szurkolóktól amiatt, hogy a múlt heti adásban nem volt jelen. Hogan elmondása szerint azért maradt távol, mert meglátta a lányát, Brooke-ot és Bully Rayt a parkolóban. A GM kijelentette, hogy mindenki előtt tisztázni szeretné a dolgokat, így a lányát és a pankrátort is behívta a ringbe. Brooke és Bully is bement a ringbe, igaz mindketten féltek Hogantől. Az igazgató elmondta, hogy Ray már hónapok óta hangoztatja, hogy mennyire tiszteli őt, ezért cserébe ő is megbecsülést vár el a GM-től.

A legendás pankrátor elmondta, hogy látta hogyan bánik Ray a tehetségekkel és kezdte megkedvelni őt, de azon az estén, amikor megcsókolta a lányát minden megváltozott. Hogan szerint ebben az üzletben van egy kódex, hogy a pankrátorok sosem hazudnak egymásnak. Mivel most már tudja az igazat, így már csak egy kérdése maradt: Miért? Ray kijelentette, hogy ők mindnyájan testvérek és ő valóban nem volt teljesen őszinte Hogannel, de ez csakis az ő bűne. Hogan ideges lett és elmondta, hogy a véleménye szerint Ray egy rossz ember és mivel megtörte ezt a kódexet kiderült róla az is, hogy nem ebbe az üzletbe való.

Brooke megpróbált beleavatkozni, de az édesapja megakadályozta ebben. Hogan kijelentette, hogy ha 20 évvel ezelőtt kerültek volna viszályba egy bajnoki övért, akkor már harcban állnának, de sajnos nem így van, éppen ezért a Ray-törvénye szerint játszanak tovább. Hogan határozatlan időre felfüggesztette Rayt! A szegmens végén a pankrátor mellett a lányát is elküldte a ringjéből, majd hátat fordított nekik!

Egy Joseph Park promó után következett egy Knockout csapatmérkőzés. Az egyik oldalon Tara és Gail Kim, míg a másikon Mickie James és Miss Tessmacher állt. A fordulatos összecsapást Mickie és Tessmacher nyerte meg. Az Aces & Eights tagjai megbeszélték, hogy egyik tagról sem vehetik le a maszkot, ennek érdekében bármit felhasználhatnak! Roode és Aries felidegesítette Hogant, aki bejelentette, hogy a Genesisen a világbajnoki mérkőzés egy eliminációs triple threat találkozó lesz, ezen felül a jövő heti Impact Wrestling adásban Roode és Aries párosa megmérkőzik Hardyval és egy a bajnok által választott pankrátorral.

Az adás főmérkőzése következett. Kurt Angle és Samoa Joe harcolt Devonnal és egy maszkos pankrátorral. Az összecsapást egy ketrecben rendezték meg. A találkozó kezdete előtt DOC megtámadta Anglet, majd bezárta a ketrec ajtaját. A mérkőzés közben Angle megszerezte a kulcsot DOC-tól és ő is bemászott a ringbe. A remek összecsapást Angle és Joe nyerte meg, majd megjelentek az Aces & Eights tagjai, akik megtámadták a győzteseket. A csapatot a visszatérő Sting zavarta meg, aki egy baseballütővel elkezdte ütni a pankrátorokat. A szegmens végén Angle levette az egyik Aces & Eights tagról a maszkot, amely a korábbi WWE pankrátor, Mike Knox arcát takarta.



forrás: sport365.hu