Magyar Labdarúgás Fóruma


A két évvel ezelőtti eseményhez hasonlóan a hazai sportági szövetség (MLSZ) szerdán másodszor rendezik meg a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában.

Az egynapos eseményen - amelyen az MLSZ honlapján található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet részt venni - négy teremben zajlanak majd az előadások 10 órától egészen 16 óráig.

A program plenáris üléssel kezdődik, amelyen Csányi Sándor MLSZ-elnök mellett a világhírű - már visszavonult - olasz játékvezető, Pierluigi Collina is felszólal majd.

A négy teremben nyolc témát, a sportegészségügyet, a sportpszichológiát, a futball-létesítmények és a szurkolók helyzetét, az utánpótlás-képzést és a játékvezetést, valamint a magyar labdarúgás gazdasági alapjait és az amatőr futball fejlesztését érintik majd a beszámolók.

Az előadásokat a sportág szinte minden szegmenséből érkező szakértők tartják, így többek között Nyilasi Tibor, George F. Hemingway, Riskó Géza, Studniczky Ferenc, Máté Pál, Buzgó József, Prukner László és Soós Ágnes.

forrás: MTI