Fury: Szétkapom, mint hülyegyerek a Mikulás-csomagot

Ismét komoly terveket szövöget a veretlen brit nehézsúlyú ígéret, Tyson Fury. A bunyós elmondása szerint első számú célja valamelyik Klicsko fivérrel megmérkőzni, ám ha ez nem jön össze, akkor szívesen bunyózna más szabályrendszerben, méghozzá az UFC nehézsúlyú világbajnokával, Cain Velasquezzel. 


Fury Velasquez felé intézett kihívása így hangzott: 

„Kihívlak téged, Cain Velasquez egy jó bunyóra, a ringben, vagy a ketrecben. A meccs hallgathatna mondjuk a Férfi vs. Törpe (az UFC bajnok 185 cm magas, Fury 206 cm a szerk.) címre. Te szerencsétlen kis hülye. Cain Velasquez egy kis porbafingó, aki tolja magába a cuccot, hozzátok ide elém. Anya még nem szült olyan embert, aki képes engem legyőzni. 

Ha a Klicskók túl táposak kiállni ellenem, akkor megverem az MMA nehézsúlyú bajnokát, még két menetet sem fog bírni ellenem. Csináljuk hát meg, az összes bokszoló egy rakás lekvár, nem találok magamnak egy igazi harcost. Mostantól én vagyok a földkerekség főgenyája, Caint pedig szétkapom, mint hülyegyerek a Mikulás csomagot. Mindenki tudja most már, hogy kihívtam őt, remélem elég tökös lesz bevállalni ezt a bunyót."

forrás: profiboksz.hu