Versenyezz Webber ellen az Aréna Plázában

A Red Bull MOBILE közönségtalálkozójára idén rendhagyó formában kerül sor: a előfizetők lehetőséget kapnak, hogy élőben, interaktív formában mérjék össze vezetéstechnikai tudásukat Mark Webberrel, a Red Bull Racing forma1-es pilótájával.



A Red Bull MOBILE interaktív közönségtalálkozóra már tegnap óta lehet regisztrálni.

A Grand Turismo5 számítógépes játék X-2010 modelljével legjobb időeredményt elérő hazai pilóták július 26-án 12.30-tól az Aréna Plaza Cinema City termében, szélesvásznon mérkőzhetnek meg a hétvégi silverstone-i futamgyőztes sportolóval. A selejtezőre reggel 9.00 órától kerül sor, jelentkezni a Red Bull MOBILE mobilportálon van lehetőség mától július 16-ig.

Jaime Alguersuari (2010) és Sebastien Buemi (2011) után, idén Mark Webberrel, a kétszeres világbajnoki 3. helyezett pilótával találkozhatnak azok a Red Bull MOBILE előfizetők, akik július16-ig regisztrálnak a Red Bull MOBILE portálon. A 130 leggyorsabban regisztrált előfizetőt megmozgató selejtező futamok a mozi előterében kihelyezett szimulátorokon zajlanak reggel 9 órától 12 óráig, majd ezt követően a legjobb 3 időeredményt elért versenyző a moziteremben mérheti össze tudását személyesen Mark Webberrel.

Mark Webber, aki a napokban erősítette meg, hogy a 2013-as idényben is a Red Bull Racing csapatát erősíti majd, múlt vasárnap második alkalommal nyerte meg a Brit Nagydíjat és ezzel összetettben jelenleg a világbajnoki pontverseny második helyén áll.

„2007 óta versenyzek a Red Bull Racing csapatánál, ez idő alatt kilenc futamgyőzelmet szereztem. Pillanatnyilag magabiztosan, teljes erőbedobással versenyzek. Jól ismerem a csapatot, nagyszerűen érzem magam; az évek során összecsiszolódtunk, és úgy érzem, a legjobb döntés, ha még egy évet maradok a Red Bullnál. A csapat folyamatosan keményen dolgozik a fejlesztéseken minden területen, megmutattuk, hogy együtt futamokat nyerhetünk. Nagyszerű, hogy ezt a nyilatkozatot a hétvégi silverstone-i győzelmem után tehetem, a következő szezonban is szeretnék a legjobb tudásom szerint, mindent beleadva versenyezni.”
Mark Webber a magyar szurkolókat egy videóüzenetben hívta ki, hogy álljanak ki ellene egy versenyre július 26-án. A videóüzenet itt megtekinthető: http://www.redbullmobile.hu/a-te-belepod/versenyezz-mark-webberrel/

A versenyre minden kártyás és számlás előfizetéssel rendelkező Red Bull MOBILE ügyfél regisztrálhat. Az eseménnyel kapcsolatos bővebb információ és pontos program a rendezvényről hamarosan a www.redbullmobile.hu oldalon olvasható.

forrás: f1-live.hu