Hulk Hogant megműtötték, de vissza fog térni!

Csütörtök este rendezik meg az Impact Wrestling 419. adását, amelyben nem fog szerepelni Hulk Hogan. A legendás pankrátort a hét elején megműtötték, de megígérte, hogy vissza fog térni. Az adásban Austin Aries és Bobby Roode összecsaphat egymással.



Az első hírekkel ellentétben nem a hátát, hanem a csípőjét és a térdét műtötték meg Hulk Hogannek. A legendás pankrátor a hét elején feküdt kés alá, ugyanis a karrierje során összeszedett sérülések miatt már elviselhetetlen fájdalmak kínozták. Érdekesség, hogy az ötvennyolc esztendős pankrátornak már kilenc hátműtéte volt!

A mostani műtétet azért is vállalta el a ”Hulkster”, mert az október 14-én megrendezésre kerülő Bound for Glory elnevezésű előfizetéses adásban újra harcolni szeretne. Egyes hírek szerint a PPV adásban Hogan és Sting, akit azon az estén fognak beiktatni a TNA Hall of Fame-jébe összecsap a Aces & Eights csapattal. Érdekesség, hogy a múlt heti Impact Wrestling-ben az Aces & Eights Hogant és Stinget is megverte.

A csütörtök esti Impact Wrestling lesz az Open Fight Night adás, vagyis bárki kihívhat bárkit. Bobby Roode múlt héten kijelentette, hogy Austin Aries egy mázlista és csak ezért nyerte meg a Destination X-es mérkőzésüket. Roode minden bizonnyal kihívja a TNA Nehézsúlyú világbajnokát és bebizonyíthatja állításának igazát. Aries és Roode az augusztus 12-én megrendezésre kerülő Hardcore Justice-on ismét összetalálkozik egymással, de akkor már a világbajnoki cím is terítékre kerül.

Természetesen folytatódik a Bound For Glory Series is. Az Open Fight Night miatt a sorozatban résztvevő pankrátorok a kedvükre választhatnak ellenfelet maguknak. A BFG Series mellett a Gut Check tehetségkutató program is folytatódni fog. AJ Styles múlt héten megtudta Claire Lynch az ő gyerekét várja. Vajon hogyan folytatódik ez a storyline?

forrás: sport365.hu