Balotelli a Juventus játékosait okolta a súlyos vereségért

A 4-0-ra elveszített Eb-döntő után Mario Balotelli heves vitába keveredett az Azzurri csapatkapitányával, Gianluigi Buffonnal – számolt be az olasz La Gazzetta dello Sport. A csatár a Juventus játékosait okolta a spanyoloktól elszenvedett súlyos vereségért, a 34 éves Buffon még az öltözőben a helyére rakta.


Az Eb-döntő lefújását követően Balotelli azonnal az öltözőbe viharzott, csak percekkel később, az érmek átadásakor tért vissza a pályára.

Csalódottsága és heves indulatai még az ezüstérmek átvétele után sem csillapodtak – mikor az olasz csapat tagjai visszatértek az öltözőbe, a City csatára nyíltan a Juventus labdarúgóit okolta a súlyos vereségért. (A döntőben pályára küldött olasz kezdőben hat torinói játékos kapott helyet.)

Gianlugi Buffon, a Juventus és az olasz válogatott csapatkapitánya a mindössze 21 éves támadó éles kritikái hallatán, a teljes keret szeme láttára és füle hallatára osztotta ki a vereségért klubtársait okoló és ujjal mutogató Balotellit.


Az indulatokat a hírek szerint még az öltöző falain belül, tíz perc vitatkozás után sikerült csillapítani.

Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány a döntő másnapján elmondta, hogy Mariónak még sokat kell tanulnia vereség elviseléséről. Már értjük, mire gondolt pontosan.

forrás: NSO.hu