A Chelsea Fc lett a Sauber új szponzora

Ma hivatalosan is megerősítést nyertek a találgatások, miszerint a Premier League-ben szereplő Chelsea FC lett a Sauber F1 Team új szponzora. Megoldódott az „Out of the blue” rejtélye.

A Chelsea FC logói már a soron következő Spanyol Nagydíjtól láthatóak lesznek a C31 motorborításán.

Monisha Kaltenborn, a Sauber CEO-ja a következőt mondta a bejelentés kapcsán:

„A Forma-1 és a football közötti partnerkapcsolat még sohasem létezett korábban ebben a formában, és még számos együttműködés és szinergia lehetséges”- mondta az indiai hölgy.

„Mindkét esetben csapatsportról beszélünk a legmagasabb – nemzetközi – szinten. A Sauber F1 Team és a Chelsea FC nagyon sok közös sport- és marketing ponton osztozik, és egymást akarjuk erősíteni ezeken a területeken.”

„Nagyon várjuk, hogy kiaknázzuk ezeket a lehetőségeket, és gratulálunk a Chelsea-nek, hogy bejutott a BL döntőjébe."

Ron Gourlay, a Chelsea vezérigazgatója hozzátette: „Úgy éreztük, hogy a svájci csapat, mely a negyedik legidősebb a létező istállók közül, tökéletesen reflektál a mi saját ideáljainkra.”


„Egy évben, melyben a Chelsea a 20. évet ünnepli mint Premier League csapat, a Sauber ugyanígy tesz Forma-1-es csapatként.”

„Nagyon sok közös filozófiában osztozunk, amikor arról van szó, hogyan működnek a tiszteletre méltó szervezetek – a fiatal tehetséges fejlesztésétől a folyamatos versengésig a sikerért.”

„Ez a partnerkapcsolat mindkettőnknek remek hasznot fog jelenteni, azzal a potenciállal, hogy egyedülálló reklámozási lehetőségeket teremtsünk.”

A Welcome Chelsea FC felirat már a holnapi teszten is szerepelni fog a Sauberen, de a végleges logót csak a Spanyol Nagydíjon leplezik le – és ott tartják majd a hivatalos bemutatót is.
forrás: sportsox.net