I. Dabasi Jégfesztivál

I. Dabasi JégfesztiválSok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2011. június 04.-n tartandó I. Dabasi Jégfesztiválra, melynek helyszíne a dabasi Hufbau Witzing Áruház. Ezen a napon Dabason minden a jégről fog szólni: Magyarország első nyári Jégfesztiválja.
Programok:

9:00 – 10:00 Jégszobrászunk jégfaragó bemutatója. 
Jöjjön el és nézze meg IceLine jégszobrászunk jégfaragó bemutatóját.

10:15 – 11:30 Amatőr  jégszobrász verseny
Legyen Ön és csapata legjobb amatőr jégszobrász. Regisztráljon 2011. május 30.-ig a jeg@wtuzep.hu-n vagy érdeklődjön a részletekről 06-30-34-53-805 telefonszámon. Minden benevezett jégszobrászt bátorításként meginvitálunk egy pálinkára , hogy jól menjen a szobrászkodás. Minden nevezett csapat elismerő oklevelet kap .  Az első 3 helyezett jégszobrász csapatot értékes ajándékokat részesítjük.

A dabasi hufbau Witzing Áruház II. Tavaszi Vásárán becsomagoltunk a passzív házak előírásai szerint 1 m3 jeget! A jeget 30 cm vastag polisztirolba csomagoltuk, majd levakoltuk . 70 napig a szabad ég alatt hagytuk, kitéve az időjárás viszontagságainak. Június 04.-n 12:00-kor egy nappal a Környezetvédelmi Világnap előtt kibontjuk, és megnézzük, a jég hány százaléka olvadt meg, mennyire is hatékony ez a hőszigetelés. Tippelje meg , hogy 70 napig a jég hány százaléka marad meg vagy marad e egyáltalán  a tűző napon.  Június 04. 11:00ig Ön még tippelhet  és azok között akik a legközelebb tippelnek és a legszerencsésebb tippelők között egy értékes kerékpárt sorsolunk ki.

Amíg Ön nálunk jég szobrászkodik Családja Ingyenesen szórakozhat. Ingyenes légvár . A gyerekek részére ingyenes arcfestés. Vattacukor minden ide látogató részére. Meghívunk mindenkit Ragonese főzött fagylaltra és jégkrémre. A gyerekek hóember készítő versenyen és aszfalt rajzversenyen vehetnek részt. Ezen a napon bemutatkoznak Dabas Kárpát medence testvérvárosai Zenta, Barót és Munkács. Ismerkedjen meg Ön is a testvérvárosainkkal. Hátha kedvet kap egy felejthetetlen nyaraláshoz.
forrás: dabas.info.hu