Lakossági tájékoztató | semmi sem történt.....

 Egy kis múltidézés..... 
Persze, hogy nem történt semmi!

Szeptember 22-én, szerdán a Dabas-szőlősi Művelődési Házban lakossági tájékoztatót tartottak a Dabas-szőlősi városrésszel kapcsolatos intézményi, infrastrukturális, közösségi fejlesztésekről. A tájékoztatót Szandhofer János nyitotta meg. A továbbiakban Kőszegi Zoltán polgármester arról beszélt, hogy az elmúlt évek során arra törekedtek, hogy minden városrész egyformán fejlődjön. Így érhették el, hogy most már Dabas-Szőlőben is minden infrastruktúra megvalósult, és a fejlődés nem állt meg sem itt, sem pedig az egész városban. Végezetül a hallgatóság kérdéseire került sor, melynek kapcsán a temetőhöz vezető út és egynéhány utcában lévő probléma, majd a tornacsarnok hiánya jött szóba.  Ezen kívül a közvilágítástól az elhanyagolt, gazos ingatlanokig sok mindenről esett szó.
A felvetésekre Kőszegi Zoltán polgármester válaszolt és ígéretet tett arra, hogy a hiányosságokat kiküszöbölik.

Természetesen a parasztbutítás megtörtént de érdemi változások nem lettek eszközölve.

Szőlő megközelítés, utak állapota, tömegközlekedés, kerékpárút???..... /azért 12000.- évente/

Kellet is ez az összeg a telibe vert körforgalmukhoz, felújításokhoz a nemrég átadott önkormányzati park megújítására! Csak azt nem fogják föl épp ésszel SZOLGÁINK, hogy Dabas-Szőlőben még felújítani sincs semmit.
Már annyira leamortizálódott kicsiny kis településünk, hogy az erre tévedt látogató /ha egyáltalán ide talál/ meggyőződéssel állíthatja ez itt a Balkán.