Barry Manilow-t kórházba szállították szerdai koncertje után


Barry Manilow 72 éves amerikai énekest "sürgős szájsebészeti beavatkozásból adódó szövődmények" miatt kórházba kellett szállítani, röviddel azután, hogy szerda este teltházas koncertet adott Los Angelesben - írja a BBC.

   
Az énekes Facebook-oldalán közzétett üzenet szerint Barry Manilow hétfőn esett át a műtéten. A jelenleg turnézó New York-i születésű zenész legközelebbi koncertjeit elhalasztották.
   
Barry Manliow hivatalos a hétfő esti Grammy-gálára is, egyelőre nem lehet tudni, hogy jelen tud-e majd lenni az eseményen.
   
Az 1970-es években világhírűvé vált énekesnek világszerte nagy a rajongótábora, legismertebb slágerei a Mandy és a Copacabana. Barry Manilow pályafutása alatt több egészségügyi problémával küzdött, 1986-ban jóindulatú daganatot találtak az állkapcsában, azóta többször esett át szájsebészeti beavatkozásokon.
   
A mostani One Last Time, One Last Tour sorozat, amelyet Barry Manilow a legutolsó turnéjának szánt, brit és amerikai helyszíneket ölel fel, az eredeti tervek szerint a körút utolsó állomása a londoni O2 Aréna lesz június 23-án.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-35558092