Az utolsó ismert fotók híres emberekről 1.rész

James Dean


Dean szeretett versenyautójával, meghalt egy autóbaleset 1955. szeptember 30. A Route 466 Cholame, California, haladt Dean, gyorsan vezetett és autójával végzetes balesetet szenvedett.

John Lennon


Autogramot ad Mark David Chapman-nek, aki néhány órával később megölte őt 1980. december 8.

Freddie Mercury


Mercury 1991. november 24.én halt meg, hörgők, tüdőgyulladás miatt az AIDS-ben .

Steve Irwin


A tenger biológus Chris Jones hajóján. Meghalt két nappal később 2006. szeptember 4.én miután egy rája átszúrta a szívét. Az egész eseményt rögzítette a kamera.

Robin Williems


Williams látható itt a majmával Crystal-al, A szomszédok azt mondták, élete utolsó hetében nagyon  nézett törékeny és vékony lett.

David Bowie


2016. január 10-én elhunyt a brit zenészlegenda, David Bowie. Születésnapja után két nappal érte őt a halál. Hosszas betegség után adta fel a harcot a rákkal szemben.

Steve Jobs


Steve Jobs, az Apple alapítója és elnöke hasnyálmirigyrákban hunyt el, 56 évesen.

Vladimir Lenin


1924. január 21-én, negyedik agyvérzése következtében vesztette életét Vlagyimir Iljics Lenin.

Adolf Hitler


1945. április 30-án végzett magával a berlini Führerbunkerban Adolf Hitler, a náci Németország vezére, akit felesége, Eva Braun is követett a halálba. A diktátor feltehetőleg pisztollyal vetett véget életének, így akadályozva meg, hogy a német fővárosért harcoló szovjet alakulatok foglyul ejtsék.

Albert Einstein


Albert Einstein a történelem egyik legzseniálisabb elméje, 1955-ben hunyt el.

Marilyn Monroe


Az akkori elnök, John F. Kennedy, illetve testvére, Robert Kennedy akkori igazságügyi miniszter cicája volt. Marilyn Monroe, 1962. augusztus 5-én, vasárnap hajnalban halt meg, 36 évesen.

Jim Morrison


1971. július 3-án halt meg Jim Morrison, a Doors legendás énekese és dalszövegírója, akinek számos verseskötete is megjelent, és a filmezés is foglalkoztatta.
27 évesen, 1971. július 3-án halt meg Párizsban, a fürdőkádjában találtak rá; rajongók és biográfusok találgatnak, hogy halálát kábítószer-túladagolás vagy az amerikai kormány által megrendezett merénylet okozta-e.

Jimi Hendrix


Jimi Hendrix, 27 évesen halt meg, akárcsak Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison és Kurt Cobain. Nemhogy családja, semmilyen állandó kapcsolata nem volt soha.
Hendrixet két hónappal 28. születésnapja előtt, 1970. szeptember 18-án kora reggel holtan találták Londonban, a Samarkand Hotel alagsorában.
A szerencsétlen fiú vélhetőleg az alkohollal együtt fogyasztott altató hatására, saját hányásába fulladt bele.

Robert Kennedy


1968. június 6-án gyilkolták meg Robert Kennedyt, a Demokrata Párt elnökjelöltségének várományosát, aki az akkori felmérések szerint nagy valószinűséggel amerikai elnök lehetett volna.

Amy Winehouse


A 27 évesen 2011. július 23.án a kivételes tehetségű énekesnő alkoholmérgezés áldozata lett.