Családi napot tartanak Veszprémben a kézilabda rajongói klub szervezésében




Családi napot szervez szombaton Veszprémben a Veszprém Kézilabda Fan Club, az egész napos rendezvényre kulturális programokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket – tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Kézilabda Fan Club elnöke.

   
Remport Csaba főszervező elmondta, hogy a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány tart bemutatót és jelen lesznek a Csemete Alapítvány képviselői is, akik adományokat gyűjtenek az otthonban élő fogyatékosok javára.
   
Hozzátette: szakemberek tartanak bemutatót arról, hogy mi a teendő baleset esetén valamint lesz véradás is, a véradók között ajándékokat sorsolnak ki.
   
A legkisebbek pónin lovagolhatnak, bábszínház és bohóc szórakoztatja majd őket. Remport Csaba elmondta azt is, hogy kötetlen beszélgetést hallhatnak a rendezvény látogatói két veszprémi kézilabdázóval, a sokszoros magyar válogatott Gulyás Péterrel és Iváncsik Gergővel.
   
A családi napot feltörekvő zenekarok koncertjei teszik még színesebbé. A családi nap a veszprémi Betekints-völgyben lesz, az esőhelyszín a Veszprém Aréna előtere.