Pénteken ismét Tánciskolák éjszakája a nagyvárosokban

A klasszikus keringő, a tangó, a salsa, a cha-cha-cha, a hip-hop, a hastánc, a boogie-woogie, a dance aerobik, a fit-dance, a showtánc, sőt az indiai tánc titkaiba is bepillantást nyerhetnek a negyedik Tánciskolák éjszakája látogatói pénteken Budapesten és számos vidéki nagyvárosban.

forrás: MTI - kép: tancok.network.hu
A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát.
     
A ma már hagyománynak számító rendezvényen számtalan budapesti tánciskola várja a látogatókat, akik a táncstílusok széles választékából kaphatnak ízelítőt. Az ingyenes táncoktatáson túl, színes táncbemutatókkal is kedveskednek majd, sőt aki szereti a kihívásokat, az akár egy amatőr táncversenyen is kipróbálhatja tehetségét - olvasható a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
     
"A Tánciskolák éjszakája idén is remek lehetőséget nyújt a táncok szerelmeseinek. A táncos lábú törzsvendégeken túl azokra is gondolunk, akik kezdőként szeretnének belekóstolni a tánc világába. Ezen az éjjelen bárki elsajátíthatja a kedvenc táncstílusának alaplépéseit, és betekintést nyerhet a tőle távol álló műfajokba is. Megcsodálhatja, hogyan csinálják a profik, tánctanfolyam-kedvezményekben részesülhet, mindeközben pedig ismerkedhet - közölte Pattantyús Ádám, a rendezvény főszervezője.
    
A résztvevő tánciskolák listája és programjaik megtalálhatóak a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.