Berlusconi nőket fizetett, szex nélkül

Tanúként számolt be a Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő villájában rendezett "bunga-bunga" partikról a milánói bíróságon pénteken a Szívtipró Ruby néven elhíresült marokkói fiatal lány, Karima el Marough.  

Az arcorei San Martino-villába meghívott nők "csak érzékien táncoltak, nem volt szexuális kapcsolatuk Berlusconival" - hangoztatta Ruby.

Hozzátette, sohasem látta, hogy Berlusconi hozzáért volna a lányokhoz.

Az idén 21 éves Ruby első alkalommal szólalt meg a milánói bíróságon. Tanúként hallgatták meg az úgynevezett Ruby 2. perben. A tárgyalás vádlottja Emilio Fede újságíró, a Berlusconi-televíziók volt főszerkesztője, Lele Mora egykori sztárügynök és Nicole Minetti, a jobbközép Szabadság Népe (PdL) volt politikusa. Mindhármukat kerítéssel vádolják: az ügyészség szerint Fede, Mora és Minetti "szállította" a lányokat Berlusconi partijaira.

Ruby elmondta, hogy tizenhét évesen 2010. februárjában Fede vitte el az arcorei villába, ahova több alkalommal visszatért egészen 2010 májusáig.

Egyszer a villában is aludt. Berlusconival nem volt szexuális kapcsolata, de minden alkalommal 2-3000 eurót kapott az akkori miniszterelnöktől borítékban. Ezenkívül 30 ezer eurót kapott a Berlusconi pénztárnokaként ismert Giuseppe Spinellitől, ebből a pénzből "kozmetikai szalont akartam nyitni" - mondta.

Hozzátette, hogy a partikon részt vevő lányok "szexis ápolónőnek, apácának" öltözve táncoltak. Volt lány, aki Barack Obama amerikai elnököt és Ilda Boccassini milánói ügyészt utánozta. Ruby elmondta, hogy látta Minettit fehérneműre vetkőzve.

A másik, párhuzamosan zajló Ruby-perben az ügyész május 13-án hat év börtönt kért Berlusconira kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaélés miatt.

Berlusconi korábban úgy nyilatkozott, hogy összesen 53 ezer eurót adott a nehéz sorsú Rubynak "segítség" gyanánt. Az ügyész, aki szerint inkább 4-5 millió eurót, hétfői vádbeszédében kijelentette, hogy "nincsen kétség", Berlusconi és az akkor kiskorú lány között szexuális kapcsolat létezett.

forrás: MTI