Andy Vajna elveszi Palácsik Tímeát

Andy Vajna (68) és Palácsik Tímea hivatalosan is összeköti az életét. A producer és Tímea kapcsolata másfél éve kezdődött, de akkor még senki nem sejtette, hogy egy ilyen romantikus történet lesz belőle.

Először a Berlini Filmfesztiválon, a Berlinalén „buktak le”, ahol együtt jelentek meg. Néhány hónappal később Timi egy hatalmas gyémántgyűrűt kapott Vajnától, mégis cáfolta a hírt, hogy a producer eljegyezte volna. Úgy tűnik, ezt az örömteli eseményt a fiatal lány csak nem akarta megosztani a nyilvánossággal, mert mint azt a Blikk megtudta, Vajna és Palácsik Tímea most már az esküvőre készül.

Eddig sokan kételkedtek abban, hogy ennek a kapcsolatnak lehet jövője, főleg a hatalmas korkülönbség miatt, de az esküvő ténye azt bizonyítja, hogy a szkeptikusok tévedtek. Vajna komoly érzelmeit az is jól bizonyítja, hogy előző barátnőinek – Dobó Katának és Tóth Évának – nem kérte meg a kezét.

A köztük lévő szeretet mellett a producert szemmel láthatóan felvidítja és fiatalossá teszi Timi közelsége, az ifjú hölgynek pedig óriási biztonságot ad egy megbízható, idősebb férfi oltalma, amely már akkor nagyon sokat jelentett neki, amikor a Damu Roland ellen indított pere miatt folyamatosan a címlapokon szerepelt és állandó lelki megpróbáltatásoknak volt kitéve.

Azóta Timi kivirult, és a nyomasztó múltat már maga mögött tudhatja. Vajna, ha csak teheti, magával viszi Los Angelesbe vagy bárhová, ahová utazik, és felvállalja Timit a világsztárok társaságában is. Ez akkor lesz igazi tündérmese Palácsik számára, ha az esküvőjük annál is fényűzőbb lesz, mint amilyen tavaly a szülinapja volt, amikor Vajna a Műjégpályán neves barátaival együtt köszöntötte fel szerelmét fellépőkkel és tűzijátékkal.

Az esküvő helyszínét és időpontját állítólag még nem döntötték el. Úgy tudjuk, a menyasszony és a vőlegény még nem tudja, hogy Magyarországon vagy az Egyesült Államokban tartsa-e a ceremóniát. Mindkettő mellett szólnak érvek és ellenérvek.

A tengerentúli esküvő azért körülményesebb, mert Timi családját oda kell utaztatni, de ugyanúgy Andy barátainak – akik közt minden bizonnyal több neves hollywoodi sztár is van – sem feltétlenül könnyű megoldani, hogy a nagy napra Magyarországra jöjjenek. Természetesen megkerestük Andy Vajnát is, aki továbbra sem akar a magánéletével kapcsolatban nyilatkozni, de nem cáfolta az esküvő tényét.
forrás: BLIKK.hu