WWE: Kegyetlen mérkőzés vár John Cena csapatára!?

A Shield valami okból kifolyólag John Cena ellen beszélt, pedig Ryback és Sheamus is a csapat ellenfele lesz, méghozzá egy Elimination Chamber mérkőzésen.


Még a Rock sem menthette meg a WWE-t attól, hogy komoly kritikákat kapjon az Elimination Chamber előfizetéses adás miatt. A gálán általában két Elimination Chamber mérkőzés szokott lenni, ebből az egyik találkozón valamelyik fő öv is terítékre szokott kerülni, idén viszont minden megváltozott. A szurkolóknak már az sem tetszett, hogy csak egy EC mérkőzés lesz.
Miután kiderült az, hogy a kegyetlen összecsapáson csak a Nehézsúlyú világbajnok kihívása lesz a tét a szervezet rengeteg bírálatot kapott. A rajongók a negatív hozzászólásaikkal, minden bizonnyal észhez térítették Vince McMahont, ugyanis a következő üzentet lehetett olvasni a WWE.com-on: „Két Elimination Chamber mérkőzés van kiszemelve vasárnap, február 17-én, ki mondja meg, hogy milyen horror vár arra a 12 szupersztárra, amikor ők belépnek a Sátán Börtönébe?”

Érdekesség, hogy pár nappal ezelőtt Ryback a Twitterén arról írt, hogy igazságot fognak szolgáltatni, méghozzá a Chamber-ben. Egy kis idővel később a szöveget megváltoztatta a pankrátor. Amennyiben igazak a hírek, akkor a Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns) – John Cena, Sheamus, Ryback mérkőzés lehet majd a második Elimination Chamber összecsapás.


forrás: sport365.hu