NFL: Megvan az új Saints védelmi edző és a Jax-logó

Beindult a nagyüzem a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjét követően, játékoselbocsátásokra, edzőkinevezésre és még egy logóváltásra is sor került.


Michael Boley útját kiadta a New York Giants. A 31 éves linebacker a 15. hét előtt a védelmi játékok 92 százalékában a pályán volt, utána viszont Spencer Paysingert és Jacquian Williamst favorizálta helyette Tom Coughlin. Boley fizetése 4.25 millió dollár lett volna az új idényben, kivágásával 3.1 milliót spórolnak meg az Óriások.

Frostee Rucker is repült Clevelandből. A tavaly tavasszal 5 millió dolláros aláírási bónuszt kapó defensive end 4 sacket tudott felmutatni holott minden fordulóban kezdő volt. Amellett, hogy a Browns új, 3–4-es védelmi rendszerében nincs helye, 2.5 millió dollárt nyernek az elküldésével, de még így is nagy hiba volt a leigazolása. 

Rob Ryan lesz a Saints védőkoordinátora. A Dallasból kirúgott edző Steve Spagnuolót váltja, és 3–4-es rutinja miatt esett rá a választás, hiszen a New Orleans is sémát vált. Ryant korábban a Ramsszel is kapcsolatba hozták, de az a kinevezés kútba esett.

A Detroit további két játékosától vált meg. Stephen Peterman az elmúlt három évet végigjátszotta RG poszton, 2012-ben azonban a legtöbb QB siettetést jegyezte (36) így nem lesz fájó a búcsú. Kyle Vandenbosch három éve szolgálja az oroszlánokat, de megkopott pass rush képességeit jól mutatja az idén bemutatott 3.5 sack. Rajtuk kívül az elkapó Titus Young és Ryan Broyles már korábban elbocsátásra került. A játékosok kivágása 8.5 millió dollárnyi mozgásteret biztosít a Lions számára.

Titus Young közben már gazdára is lelt. A St.Louis Rams hoppolta el a problémás elkapót a waiverről.

Jacksonville-ben nem a játékoskeret változott, hanem az új dizájn.

Elsőként a csapat logóját mutatták be, ami némi frissítésen ment keresztül.

forrás: Bowl.hu