Mayweather hülyíti a bokszrajongókat!

Floyd Mayweather Jr korábban arról beszélt, hogy a Super Bowl napján fedi fel következő ellenfelének a kilétét, de ez mind a mai napig nem történt meg. 


A WBA (Boksz Világszövetség) jelenlegi nagyváltósúlyú szuperbajnoka, illetve a WBC (Bokszvilágtanács) váltósúlyú világelsője, Floyd Mayweather Jr múlt héten arról beszélt, hogy a Super Bowl napján megnevezi a következő ellenfelének a nevét. 

Az amerikai világsztár azonban nem tartotta meg szavát, ugyanis még mindig nincsen ellenfele a május 4-ei összecsapására. Érdekesség, hogy a mérkőzésen a WBC váltósúlyú címét fogja kockára tenni.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a ”Pretty Boy” becenévre hallgató ökölvívó májusban a veszélyesnek tartott Robert Guerreróval, majd szeptemberben a hatalmas tehetségnek tartott Saul "Canelo" Alvarezzel mérkőzött volna meg. Nos, az első összecsapás az minden bizonnyal kútba esett, de az Alvarez elleni mérkőzés állítólag már biztosra vehető.
Felmerül a kérdés, hogy ki lesz Mayweather májusi ellenfele. A hét elején az IBF (Bokszszövetség) váltósúlyú világbajnoka, Devon Alexander került be a képbe. Érdekesség, hogy az amerikai ökölvívónak februárban kellett volna, megvédenie a címét Kell Brook ellen, de a címvédő az egyik edzésen bicepsz sérülést szenvedett, emiatt lemondta a találkozót. 


Egyelőre a hangzatos ígéreteken kívül semmit sem mutatott fel Mayweather.

forrás: sport365.hu