Mayweather elképesztő szerződést kötött!

Napjaink egyik legjobb ökölvívója, Floyd Mayweather Jr elhagyta az HBO-t és egy igen komoly szerződést írt alá a Showtime/CBS-el. 


A WBA (Boksz Világszövetség) jelenlegi nagyváltósúlyú szuperbajnoka, illetve a WBC (Bokszvilágtanács) váltósúlyú világelsője, Floyd Mayweather Jr komoly bejelentéseket tett a napokban. A harmincöt esztendős amerikai bokszoló elhagyta az HBO-t és mostantól a Showtime/CBS közvetíti majd a mérkőzéseit. Mayweather az amerikai csatornával egy hat mérkőzésről szóló megállapodást kötött.
A szerződés szerint Mayweather-nek az elkövetkezendő 30 hónapban kell teljesítenie a hat mérkőzést. Egy esetleges vereség esetén a ”Pretty Boy” a visszavonulás mellett is dönthet. Érdekesség, hogy Mayweather távozásával az HBO komoly gondba került, ugyanis nincsen eladható bokszolója. Egyes hírek szerint a csatorna Vlagyimir Klicskóval szeretne megállapodni.

Térjünk vissza Mayweatherre. Bejelentésre került az is, hogy május 4-én Robert Guerreróval találkozik majd. Azon a mérkőzésen Mayweather a WBC váltósúlyú világbajnoki címét teszi kockára. Fontos megemlíteni, hogy ”Pretty Boy” tavaly május óta nem bokszolt, igaz közben megjárta a börtönt is.


forrás: sport365.hu