Három válogatott labdarúgót igazolt az ETO

Három - volt, illetve jelenlegi - válogatott labdarúgót igazolt a Győri ETO FC a téli szünetben - hangzott el a klub pénteki, győri sajtótájékoztatóján. 


Az OTP Bank Liga listavezetője bejelentette, hogy szerződtette a 14-szeres szlovák válogatott hátvédet, Marián Hadot és visszatért a csapathoz a 69-szeres észt válogatott támadó, Tarmo Kink, aki 2009-2010 között már volt az ETO játékosa. 


Télen korábban szerződtette a győri klub Farkas II Balázst is, aki eddig háromszor volt tagja a magyar nemzeti együttesnek.

Az első csapat szombaton két hétre a törökországi Belekbe utazik, ahol az edzőtábor alatt nyolc nemzetközi mérkőzést játszik. Az ellenfelek között lesz Dzsudzsák Balázs klubja, a Dinamo Moszkva is.

Marián Had: "Azért jöttem ide, hogy a bajnokságot megnyerhesse a csapat, én ebben szeretnék segíten. Azt szeretném, ha minél fittebb lennék és én is sokat hozzá tudnák tenni teljesítményemmel."
Tarmo Kink: "Természetesen nagyon jó érzés volt visszanézni ezeket a gólokat. Azt szeretném, ha ugyanúgy tudnám folytatni, mint amikor elmentem Győrből."

forrás: MTI